Drag Părinte,

Organizăm un eveniment în cadrul căruia micuțul tău poate deveni vedetă – la adresa www.va-fi-bine.ro! Acest eveniment face parte integrantă din campania “Va fi bine!” – organizată de Valvis Holding Distribution SA, pentru brandul AQUA Carpatica. Dacă dorești să îl înregistrezi în timp ce cântă sau fredonează melodia din spotul nostru TV dedicat ”Va fi bine - campanie AQUA Carpatica” și dacă pe tine te amuză abia așteptăm să împărtășești cu noi experiența ta.

Te încurajăm să ne trimiti înregistrarea făcută încărcând-o pe site-ul nostru Va-fi-bine.ro în secțiunea formular, iar noi vom selecta cele mai bune momente ale reprezentației și le vom cuprinde într-un colaj alături de alți micuți, făcând același lucru. Dacă nu vom selecta momentul micuțului tău nu înseamnă că nu ne-a plăcut, dar a trebuit să facem o selecție din considerente de spațiu limitat.

Pentru că acționăm responsabil, îți prezentăm în cele de mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți da un consimțământ valabil pentru tine și pentru copilul tău talentat.

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “Va fi bine!” este Valvis Holding Distribution SA, cu sediul în Vatra Dornei, Str. Republicii nr. 33, judetul Suceava, înregistrata la Registrul Comertului Suceava sub nr. J33/899/2012, CIF RO 27857133; Telefon: 021.211.14.15; E-mail: contact@aquacarpatica.com (“VALVIS HOLDING”).

DATELE COLECTATE ȘI SCOPUL COLECTĂRII

Imaginile aminitirii momentului creativ al copilului tău, pe care le încarci pe site și care îl arată pe micuț în plină manifestare creativă. Ne-ar bucura să îi stim numele și vârsta pentru a ști pe cine admirăm! Vom folosi o parte a acestor imagini sau instantanee fotografice pentru promovare în mediile online aparținând companiei (site-urile de internet, rețelele de socializare, etc) și cine știe? Poate e rampă de lansare într-o carieră media.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRĂRII ȘI PENTRU CE LE UTILIZĂM?

Îți oferim transparent toate detaliile și te informăm că temeiul legal al acestei prelucrări este consimțămantul tău în calitate de tutore legal al copilului.

CÂT TIMP VOM PĂSTRA DATELE TALE?

Vom păstra aceste date atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pe care ți le-am prezentat mai sus sau până când, în exercitarea dreptului de a te opune prelucrării datelor, îți vei exercita dreptul de opoziție. În această ultimă situație, vom șterge deîndată și definitiv filmulețul și informațiile pe care le-ai trimis.

CUI ÎI DEZVĂLUIM DATELE TALE?

Datele tale personale constând în imagine video și fotografii vor fi folosite exclusiv de către compania noastră în vederea îndeplinirii scopului despre care te-am informat mai sus și nu vor face obiectul niciunei transmisiuni către nicio terță parte.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de acces; Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat); Dreptul de a-ți retrage oricând consimțământul și dreptul de opoziție; Dreptul la portabilitatea datelor